divendres, 8 d’agost del 2008

Reconeixement a una feina que es va fent...


He estat fora una setmana i per això no he actualitzat ni comentat res.

Avui us comunico que m'han fet arribar un meme de la felicitat.


Confesso que no sabia de què es tractava i vaig anar directa a veure quin era el significat de la paraula meme.


Tot m'indicava que havia de ser un honor i una cosa bona. Si més no per la persona que me l'enviava: La Ruth de Jaraíz de la Vera (Càceres), una noia implicada en l'ajut al pròxim com n'hi ha poques.


La justificació de la Ruth per atorgar-me el meme ha estat la següent:

La sexta galardonada es la profe Rosa, por sus ganas de ayudar a los alumnos que tiene a su cargo y a toda la juventud, siendo ejemplo con su involucración y participación, intentando aportar un cambio en la conducta y en la educación de nuestros docentes.”


Jo no sóc gens amant de les cadenes virtuals, però quan es tracta d'un reconeixement a una tasca que pretens que sigui compartida, la cosa crec que és diferent. I, com que és una motiu de satisfacció que algú reconegui aquesta tasca he decidit acceptar aquest repte i per tant accepto les normes següents:

1- Escriure sis coses sense importància que ens facin feliços.
2- Enllaçar amb la persona que ens ha triat.
3- Escriure les cinc normes aquestes al bloc.
4- Elegir sis persones que es creguin mereixedores de seguir amb el repte i exposar quins són els motius que l'han dut a guanyar-lo.
5- Avisar a aquestes persones i deixar-los un comentari al seu bloc.


Un cop avisats de les normes escric les sis coses insignificants que em fan o millor, que em farien feliç si poguessin ser realitat:

  • Viure en harmonia amb la família i els amics.

  • Sentir una coral infantil com canta.

  • Que les paraules homòfobes i xenòfobes s'han eradicat del pati de l'escola.

  • Que la professionalitat i la vocació dels i les mestres va en augment.

  • Escoltar una emissora de ràdio d'abast estatal i sentir-hi una cançó en català de la mateixa manera que se sent en anglès, així com poder gaudir de les emissions que fan les diferents cadenes autonòmiques de l'estat.

  • Veure que la gent prenem consciència que el món està amenaçat, que el maltractem.

Ara passo a relacionar les sis persones del meu entorn que crec que mereixen aquesta distinció:


En primer i segon lloc al Cristian i al Daniel perquè fa més d'un any els vaig conèixer dins d'aquests mons siderals i la nostra amistat es va anar consolidant fins a formar part de diferents projectes.


En tercer i quart lloc el concedeixo a dues mestres, companyes meves, la Marta i la Jordina, que amb la seva complicitat han fet que el cicle inicial de l'escola esdevingui un lloc potent de treball en els valors humans.


Al Mikel, per la seva tasca dins el col·lectiu Lambda de València, que lluita per la igualtat i la tolerància entre les persones, li envio el cinquè.


El sisè el regalo a la Neus Gallart, la companya de l'escola preocupada per millorar l'Educació Ambiental a tots els mitjans.


Aquestes persones escollides són una mostra de les meves amistats. Tinc molts altres amics i amigues que igualment es mereixerien aquesta distinció però que encara no han entrat a descobrir els interessants avantatges comunicatius dels blocs. Aquestes persones són l'Aida, la Josepa, la Tuni, la Clara, el Marc,...


A tots ells i elles els desitjo el millor i que segueixin desenvolupant la tasca que ha de millorar aquest món on vivim.


Sigueu feliços,
Rosa
.
.



5 comentaris:

Neus Gallart Josa ha dit...

Estimada Rosa,
si sabessis la rialla que el meu rostre dibuixava a mida que t'anava llegint... rialla d'amistat, de reconeixement, de satisfacció, etc.
Gràcies per les teves paraules, moltes gràcies, Rosa.
Recordant-te des de l'altra banda de la xarxa,
Neus Gallart.

barrufeta ha dit...

Hola Rosa!!!
Avui he arribat de les vacances i el primer que he fet bé, després d'haver desfet les motxiles, ji,ji, ha estat visitar el blog per veure si algú m'havia contestat i... com no, has estat tu!! M'ha fet molta il·lusió que m'hagis enviat un meme perquè això vol dir que encara que no ens haguem vist en dos mesos, em portes a la memòria i reconeixes la meva tasca. Moltes gràcies per les teves paraules i també per totes les coses que estic aprenent de tu com a mestra i com a persona!!!! Només vull que sàpigues que jo també m'he recordat molt de tu aquestes vacances i dels projectes que hem de començar aquest nou curs. Ja en tinc moltes ganes!!! Seguiré la cadena del meme!!
Un petonàs enorme guapa!!

Mabel (aventuresidesventuresdels30) ha dit...

Gràcies Rosa, em sento orgullosa de formar part d'aquest grup reduit al que li has regalat el meme de la felicitat... que dir-te que no hagin dit abans la Neus i la Jordina...
Simplement gràcies, per ser com ets!

MARTA

Miquelarts ha dit...

Hola Rosa, qué decir, que sigas creyendo en esas 6 cosas insignificantes, que son tan importantes y hermosos valores, a la vez que creas en tí misma, que vales mucho, y es un placer haber conocido a alguien como tú, es esperanzador.

Por la parte que me toca, gracias, y desde luego, cuando tenga tiempo para hacer yo la meme, no dudes que vas a estar entre mis 6 personas ^^.

Un abrazo.

Anònim ha dit...

Hola Roseta,
et felicito per aquest reconeixement. Ja veig que segueixes sent com aquestes coses insignificants i a la vegada tant grans que has escollit. Per això t'estimem
Una abraçada molt dolceta

Tas