dimarts, 8 de juliol del 2008

Migració completada!


Els moixons deixen els països freds per passar els dies agradables en territoris més càlids. Per què, si la feina ens ho permet, com és el cas, no ho podem fer nosaltres i deixar els ambients tòrrids per anar cap als més frescals?

Aquesta és la imatge que més enyoro de Prades, el fred del solstici d'hivern. El que passa és que ara som a l'altra banda del sol i la inclinació ens cau de ple i no ens permet gaudir d'aquesta meravella de fred.

Com que no puc anar a la Patagònia, ni a Austràlia, ara per ara, em conformo en rebaixar entre 7 i 10 graus la temperatura i dormir tapadeta aquí dalt, a Prades.

Us hi espero.

Un petó,
Rosa

4 comentaris:

Anònim ha dit...

De moment jo tampoc puc anar a l'altra banda del món i per més que m'hi esforci no puc baixar el termostat a 25º com recomana la Generalitat, encara estic treballant a l'escola, espero que arribin plenament les vacances per poder gaudir del fred o de la calor al meu gust.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Benvinguda de nou ROsa, ja se't trobava a faltar! quina enveja poder dormir tapadeta...ohhhhhhhhh Bé aquí encara es pot anar aguantant.
Avui he anat als gorgs i he pensat en tu, si hagués tingut el teu mobil t'hagues dit algu...enviam un mail o un sms i així el tinc, que no trobo la llista aquella que ens van donar al cole...
Així podem quedar algun dia durant l'estiu!i em vinc a refrescar a Prades jjaja que m'has fet enveja!

Ruth ha dit...

¡ Hola Rosa! jo també et trobava a faltar. Molts dies sense escriure, jo encara que no estigui a l´altre punta del món, aquí a l´altre punta d´Espanya a Extremadura, no fa tanta calor y per les nits refresca que da gust, si vols quedes invitada uns dies a gaudir d´aquests paratges molts interesants y macos. Ademés el próxim dia 1 d´Agost tenim un conciert solidari, ¿ t´animes?.
Molts petons, y ja saps perdonem les faltes d´ortografia.

Salvador Sáinz ha dit...

Prades me encanta.
Dentro de un mes viajaré a otro pueblecito de montaña en Cantabria donde tengo familia o al País Vasco donde tengo enterrados a mis mayores.
Mientras tanto con ese calor voy por mi apartamento como si fuera un boy de discoteca.